9/29/2009

My new car

2 kommentarer:

  1. Tjohoo

    Jag är lite trög.

    Nej jag är väldig bevist på det där just nu.Jag tar absolut inte kontakt med barnen.jag är less på att få slengt efter mig att jag påverkar..derfor holder jag mig totalt nöytral.Så sånn är det med den saken.Jag är totalt nöytral med hensyn till D.
    I alla år har jag påmint honnom att han ska ringa barnen bla bla..men nu får han finne ut av det själv..som sagt jag känner inte för det..så länge saker är som det är..Misforstå mig ej det är inte det att jag inte villl..men jag vill som sagt inte påverka..

    Jag tycker inte illa om mamman..då och då har jag tyckt hon har hånterat situasjonen dårlig..men men..nu tycker jag bara synd om henne.Får ju mail dagligen från stockholm and company om all skit som blir pratat om henne..och jag tycker folk är fega som inte säger det till henne.Hade jag haft bättre kontakt med henne,hade jag löpt till tlf och berättad för henne.ja du har ju själv sett mailen folk har skickat om henne..
    Nää jag känner ingen ilska över henne..hon har det nog inte så lett

    SvaraRadera
  2. Kjedelig det blir sånn da,trodde deg og Je gikk så bra sammen.Trist å miste kontakten.

    Stort av deg.Mamman har ikke direkte behandlet deg eller barna pent.
    Rart det der igrunn.Je pratet jo till alle om hvor forferdelig mamman var.Hun fortalte jo til absolut alle at hun hatet mamman.

    Kanskje like bra det ble som det ble!
    Sov godt!

    Klemmer

    SvaraRadera